- Foruma üye olan tüm kullanıcılar bu kuralları biliyor ve kabul etmiş sayılır.
- Forum Yönetimi bu kuralları önceden haber vermeden değiştirme hakkına sahiptir.
- Her zaman nazik, kibar ve saygılı olalım. Bu forumda mesajlarımıza merhaba diyerek başlayıp ayrılırken teşekkürler diyerek biterelim.
- Tüm mesajlar forumdaki ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bu kurala uymayan
kullanıcılar uyarılır, mesajlar silinir ya da taşınır, başlıklar kilitlenir, silinir yada taşınır.
- Legal (yasal) olmayan ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suç olarak
nitelendirilen ve yasaklanan her türlü içerik her Yetkinforum forumlarında olduğu gibi bu forumda da yasaktır.
- Aynı konu hakkında birden fazla başlık açılamaz. Bir konu hakkında aynı bölüme birden fazla başlık açıldıysa sonradan açılanlar kilitlenir.
- Doğru yere yolladığınızı kontrol edin ve konularınıza belli bir başlık verin.
- Anlaşması kolay olması için, SMS lisanıyla konuşmayın veya kısaltma kullanmayın.
- Forum içinde yada profilde eklenmiş olarak örgüt,politika veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlike yer alamaz.
- Forumda flood yapmak(herhangi bir konuda ard arda cevaplar yazmak)yasaktır.
- Mesaj yazarken büyük harf bağırmak anlamına geleceği için mesajlarınızı büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Forum yöneticisi kurallara uymayan mesajları her zaman değiştirme ve silme hakkına sahiptir.
- Küfür veya hakaret içeren ,adaba aykırı resim veya parti logosu içeren avatar ve imza kullanmak yasaktır.
- Forum içerisinde kredi kartı numarası,isim,adres,cep telefonu gibi başkasına ait kişisel bilgiler vermek yasaktır.
- Forum tamamen paylaşım amaçlıdır.
- Alıntı eklentiler yapıldığı zaman alıntı olduğunu belirtelim.Emeğe sayğı duyalım.
- Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir.Kullanıcıların ben görmedim veya ben okumadım gibi mazaret gösterme hakları yoktur!